Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Parkeren Bremen Airport

Je hebt verschillende opties voor lang parkeren bij Bremen Airport. Zowel goedkope parkeerplaatsen als opties met wat meer faciliteiten. Hieronder zetten we de mogelijkheden voor je op een rijtje. Bij het vernoemen van de prijzen gaan we uit van één week parkeren. Indien je langer wenst te parkeren zal het in verhouding goedkoper uitkomen.

Direct prijzen vergelijken >

Parking Bremen Airport

Bremen Airport zelf biedt parkeerplekken aan voor de langparkeerder,  al is deze optie verre van de voordeligste. Voor de goedkoopste optie betaal je namelijk al €75 voor de eerste week op parking P2. Dat kan beter.

Goedkoop parkeren Bremen Airport

Makkelijker en goedkoper parkeren bij Bremen Airport kan wanneer je een parkeerplek zoekt via parkeervergelijker Parkos. Deze vergelijkt de vele parkeeraanbieders rondom Bremen Airport en toont je de meest voordelige opties. Doordat de verschillende aanbieders met elkaar concurreren op de website krijg je goedkopere opties dan bij de aanbieder zelf.

Zo vind je al een parkeerplek mét shuttleservice voor maar €23 per week. Overdekt parkeren kan voor €30. Ook ervaringen van andere klanten kan je hier terugvinden, net zoals de optie om je voorkeuren in te geven met de verschillende filters. Misschien wil je liever dat je auto overdekt staat of wil je keuze om je sleutel wel of niet af te geven.

Voorbeeld parkeren Bremen Airport

Valet parkeren

Bij Bremen Airport vliegveld kan je je auto ook valet laten parkeren. Dit betekent dat het enige wat je moet doen is naar de vertrekterminal rijden en je sleutel afgeven aan iemand die je auto zal parkeren, bij terugkomst staat je wagen terug voor je klaar. Je kunt gemakkelijk de verschillende aanbieders van valet parkeren op zowel prijs en kwaliteit met elkaar vergelijken bij Parkos. Wij vonden al een goede valet service voor maar €50 voor een week.

Voorbeeld valet parkeren Bremen Airport

Park Sleep Fly Hotel bij Bremen Airport

Park, Sleep & Fly is ook een mogelijkheid bij Bremen Airport. Vooral als je een vroege vlucht moet nemen en vooraf een goede nachtrust wil. Het is een arrangement dat bestaat uit een overnachting, gebruik van de parking tijdens je reis en een transfer van je hotel naar de luchthaven.

Lijkt dit je wat? Kijk dan eens bij het Duitse Parken und Fliegen. Hier heb je keuze uit een aantal hotels en heb je al een Park, Sleep & Fly arrangement inclusief 8 dagen parkeren voor maar €116.

Park Sleep Fly Bremen Airport

Kort parkeren

Recht voor de terminals zijn er parkeerplaatsen voor als je iemand snel afzet of ophaalt. Hier kan je voor €1 staan, maar dan niet langer als 20 minuten. Blijf je langer dan dien je je auto op P1 of P2 te zetten. Dat kost €3.30 per uur. Er is geen verschil in prijs bij deze twee parkings indien je niet langer dan 24 uur parkeert.

Gratis parkeren

In Bremen kan je een paar parkeerplaatsen vinden die gratis zijn. De luchthaven ligt vlak bij het centrum van Bremen. Alles in het centrum is betaald, maar er zijn nog enkele gratis P+R (park and ride) parkings die niet ver van de luchthaven gelegen zijn. Natuurlijk dien je er rekening mee te houden dat deze vooral tijdens drukke periodes vol kunnen zijn.

P+R Grolland
Deze gratis parkeerplaats ligt aan Norderländer Straße en is niet ver van de luchthaven. Dus mocht deze vol zijn kun je er alsnog voor kiezen om je auto bij de luchthaven te parkeren, al betaal je dan wel meer dan wanneer je van te voren reserveert. Nadat je je auto op de P+R hebt geparkeerd kun je bus 52 naar de luchthaven nemen. Lopend is het in een half uur te doen.

De meeste andere P+R parkeerterreinen liggen binnen de milieuzone en zijn dus niet geschikt voor gratis parkeren.

In woonwijken
Een andere optie kan zijn dat je je wagen parkeert in één van de parkeervakken aan de Richard-Dunkel-Straße (onder het viaduct of in zijstraten) en aan de Airbus-Allee (en zijstraten Claudius-Dornier-Straße en Cornelius-Edzard-Straße). Van hieruit is het 20 minuten lopen naar de terminal.

Let wel op, dit is een woonwijk en hoewel er meestal plek te vinden is, zal je wagen wel opvallen tussen de Duitse kentekens. Ook staat je wagen hier een beetje afgelegen. De P+R is daarom de beste optie als je gratis wilt parkeren.

Hoewel de P+R parkeerplaatsen over het algemeen als veilig worden beschouwd, blijft de meest veilige optie natuurlijk gewoon betaald parkeren.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Bremen Airport – Hoe kom je er?