Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Brussels Airport

Brussels Airport is de grootste luchthaven van België en staat ook wel bekend als Brussel Zaventem of luchthaven Zaventem. Het ligt op zo’n 12 kilometer van Brussel en verwerkte in 2015 ruim 23 miljoen passagiers. Het vliegveld heeft één terminal en twee start- en landingsbanen. Zo’n 66 verschillende luchtvaartmaatschappijen doen de luchthaven aan.

Hoe kom je er?

Voor uitgebreide informatie over hoe je met het openbaar vervoer of de auto Brussels Airport komt kijk je op onze pagina Brussels Airport: Hoe kom je er?

Goedkoop of gratis parkeren

Je kunt flink wat geld besparen als je op de juiste plaats zoekt naar parkeerplekken. Er zijn zelfs gratis mogelijkheden. Kijk voor uitgebreide informatie op onze pagina Goedkoop of gratis parkeren bij Brussels Airport.

Eten, drinken en winkelen

Brussels Airport heeft 27 horecagelegenheden en 45 winkels verspreid over Pier A, Pier B en de Airport teminal. 

Internet

Het vliegveld beschikt over onbeperkte gratis wifi. Je maakt verbinding met het netwerk en logt in met je Facebook of Google+ account of je vult gewoon je gegevens in.
Je kunt gebruik maken van een pc in de aankomsthal bij rent2connect of bij één van de vijf Telenet communicatie centers verspreid over het vliegveld.

Kluisjes

Er zijn bagagekluizen beschikbaar op niveau 0 bij de uitgang naar het busstation. Deze kosten €7,50 per uur. Ook in de transitzone zijn kluisjes te vinden.