Hoe kom je bij Brussels Airport?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Openbaar vervoer

Je reist met de trein naar het vliegveld van Brussel vanaf €29 voor een enkeltje. Hoe vroeger je boekt hoe goedkoper het is. Je ticket boek je op de website van NS International.

Voordeliger is het om met Flixbus te reizen. Hier betaal je slechts €11 voor een enkeltje. In Brussel kom je aan bij halte Station Noord of Gare du Midi. Vanaf beide haltes kost het €8,60 om verder naar het vliegveld te reizen. Je kunt deze tickets eventueel van te voren al kopen bij Belgianrail. Ook hier geldt, hoe eerder je je ticket koopt hoe goedkoper het is.

Met de auto

Brussels Airport, ook wel bekend als Brussel Zaventem is goed bereikbaar met de auto. Voor het wegbrengen en ophalen van passagiers gebruik je één van de drie parkeergarages. Je mag 15 minuten gratis stilstaan in parkeergarages P1, P2 en P3. Na deze 15 minuten kost het 2 euro per half uur. De gratis Kiss & Fly-zone bij de vertrekhal is niet meer toegankelijk.

Navigatieadres luchthaven: 
Kruispunt A201/Vilvoordelaan
1930 Zaventem
België

Reistijden met de auto

Amsterdam – 2 uur
Arnhem – 2 uur 10 minuten
Eindhoven – 1 uur 15 minuten
Groningen – 3 uur 30 minuten
Rotterdam – 1 uur 30 minuten
Zwolle – 2 uur 30 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor goedkoop of zelfs gratis lang parkeren bij Brussel Airport vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Brussels Airport.