dinsdag, 20 maart 2018
Home Informatie vliegvelden Brussels Airport Goedkoop en gratis parkeren Brussels Airport

Goedkoop en gratis parkeren Brussels Airport

Je hebt genoeg opties qua parkeren bij Brussels Airport. Hieronder gaan we uit van een parkeerduur van één week. Parkeer je langer, dan wordt het in verhouding goedkoper.

Volgens het overzicht van het Brussel Airport zelf is het laagste tarief voor een week parkeren €99. Het kan echter een stuk goedkoper.

Goedkoop parkeren

Je parkeert het goedkoopste als je een parkeerplaats zoekt via parkeervergelijker Parkos. Deze vergelijkt verschillende parkeeraanbieders met elkaar en toont je een handig overzicht. Doordat de aanbieders hier direct met elkaar concurreren ben je via deze website vrijwel altijd goedkoper uit dan bij de aanbieder zelf. We vonden via deze site al een parkeerplaats voor €62 per week.

Voorbeeld parkeren Brussel Zaventem
Voorbeeld parkeren Brussel Zaventem

Sleep, Park & Fly

Gezien de stevige tarieven voor het parkeren rond de luchthaven van Brussel is het zeker de moeite waard eens te kijken naar een Park, Sleep & Fly arrangement. Bij het Van der Valk Hotel Brussel heb je deze bijvoorbeeld al voor €99. Dit is inclusief een hotelovernachting met gratis Executive upgrade, een shuttle van en naar het vliegveld én twee weken parkeren.

Voorbeeld Sleep, Park & Fly arrangement Brussel
Voorbeeld Sleep, Park & Fly arrangement Brussel

Gratis parkeren Brussel Airport

Er zijn ook mogelijkheden om je auto gratis te parkeren. Brussel kent zeven Transit-parkings waar je gratis je auto mag neerzetten om vervolgens verder met het openbaar vervoer te reizen. Kijk op de website van Belgian Rail om je reis vanaf de parkeerplaats naar de luchthaven op te zoeken.

Let op! Deze parkeerplaatsen zijn snel vol en hier parkeren brengt wel enig risico met zich mee ten opzichte van betaald parkeren. Een auto met een Nederlands kenteken die een lange tijd geparkeerd staat valt natuurlijk altijd extra op.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Brussels Airport – Hoe kom je er?

Volg ons

26,819FansLike
417VolgersVolg
392VolgersVolg
De beste deals direct in je inbox!

Nieuwste deals