Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Brussels Charleroi Airport

Brussels Charleroi, voluit Brussels South Charleroi Airport, is de tweede luchthaven van België. Het ligt op zo’n 50 km ten zuiden van Brussel en verwerkte in 2016 ruim 7 miljoen passagiers. Het vliegveld heeft één start- en landingsbaan en begin 2016 zijn tweede terminal geopend. Momenteel vliegen zes verschillende luchtvaartmaatschappijen naar meer dan 100 bestemmingen vanaf de luchthaven.

Hoe kom je er?

Voor uitgebreide informatie over hoe je met het openbaar vervoer of de auto Brussels Charleroi Airport komt kijk je op onze pagina Brussels Charleroi Airport: Hoe kom je er?

Goedkoop of gratis parkeren

Je kunt flink wat geld besparen als je op de juiste plaats zoekt naar parkeerplekken. Ook bekijken we of gratis parkeren een optie is. Kijk voor uitgebreide informatie op onze pagina Goedkoop parkeren bij Brussels Charleroi Airport.

Eten, drinken en winkelen

Er bevinden zich meerdere eetgelegenheden en winkels op Brussels Charleroi Airport, zowel voor als na de douane.

Internet

Je kunt op de luchthaven gratis gebruik maken van wifi. Daarnaast zijn er meerdere internetterminals verspreid over het vliegveld en bevindt zich voor de douane een Internet Corner.

Kluisjes

Er zijn buiten de terminal bagagekluizen beschikbaar. Deze kosten voor een kleine/middel/grote kluis €5/€7/€9 per 24 uur.