Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Düsseldorf Airport

Düsseldorf Airport, niet te verwarren met low budget luchthaven Weeze Airport, is het derde vliegveld van Duitsland en verwerkte in 2015 ruim 22 miljoen passagiers. De luchthaven heeft drie terminals en twee start- en landingsbanen. Ruim 80 verschillende luchtvaartmaatschappijen doen de luchthaven aan.

Hoe kom je er?

De luchthaven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Düsseldorf Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Lang parkeren bij Düsseldorf Airport hoeft helemaal niet zo duur te zijn en kan zelfs gratis. Meer informatie vind je op de pagina Goedkoop of gratis parkeren bij Düsseldorf Airport.

Eten, drinken en winkelen

Düsseldorf Airport heeft zo’n 40 horecagelegenheden en 60 winkels en biedt voor ieder wat wils. Mode, lifestyle, reisaccessoires, boeken en nog veel meer. Volg de links voor een overzicht van het aanbod.

Internet

Je kunt gebruik maken van een half uur gratis wifi op het vliegveld. Deze is op te delen in meerdere sessies als je tussendoor uitlogt. Tegen betaling kun je langer gebruik maken van de wifi. €4 voor een half uur, €6 voor een uur en €12 voor 4 uur extra.
Er zijn ook zes internetterminals op het vliegveld te vinden waar je gebruik van kunt maken.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt niet over kluisjes, maar heeft wel een bagagedepot. Hier kun je veilig je spullen achterlaten.