Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Düsseldorf Airport?

Openbaar vervoer

Je reist met de trein al vanaf €19 per enkele reis naar het vliegveld van Düsseldorf. Hoe vroeger je boekt hoe voordeliger het is. Boek je ticket op de website van NS International.

Kun je geen voordelige treinkaartjes vinden, is het een idee om eens bij Flixbus te kijken. Daar betaal je ook vanaf €19 voor een enkeltje. Je komt aan in het centrum van Düsseldorf en vanaf daar zul je nog naar de luchthaven moeten reizen. Dit kost je zo’n €8 voor een enkeltje. Bekijk deze reis op de website van de Deutsche Bahn. Vul als vertrekstation het adres in waar je met de Flixbus aankomt, Worringer Straße 140 en als bestemming Düsseldorf Flughafen.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Düsseldorf Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere locatie in Nederland. Je bent er tot wel 70% goedkoper uit dan via de meter. Je kunt voordat je boekt precies zien wat het gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Met de auto

Düsseldorf Airport ligt net over de grens bij Venlo en is prima bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Flughafen Düsseldorf
Flughafenstraße 120
Düsseldorf

Reistijden met de auto

Amsterdam – 2 uur 15 minuten
Arnhem – 1 uur 15 minuten
Eindhoven – 1 uur 15 minuten
Groningen – 2 uur 30 minuten
Rotterdam – 2 uur
Zwolle – 1 uur 40 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Düsseldorf Airport vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Düsseldorf Airport.