Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport

Er zijn vele opties voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport. Hieronder zetten we verschillende parkeermogelijkheden bij het vliegveld naast elkaar en laten je zien waar je het goedkoopste kunt parkeren. Bij de genoemde prijzen wordt uitgegaan van één week parkeren. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Direct vergelijken >

Parkeren bij vliegveld zelf – Vanaf €6 p/d

Parkvogel is de parkeeroplossing van het vliegveld zelf, al is deze niet erg voordelig. Er zijn verschillende opties, waarvan parkeren op parkeerterrein P24 de goedkoopste is. Je betaalt daar €6 per dag. Er gaat een shuttle vanaf het parkeerterrein naar de luchthaven. Wil je overdekt staan kost dat je al bijna €9 per dag. Dat kan beter en goedkoper.

Goedkoper parkeren – Vanaf €3 p/d

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport is makkelijker dan je denkt. Er zijn vele aanbieders rond het vliegveld die veel betere prijzen hebben dan het vliegveld zelf. Ieder heeft zijn eigen voor- en nadelen. Hieronder een selectie:

Goedkoopste parkeerplaats

IPS Parking is de allergoedkoopste optie. Je kunt hier parkeren vanaf €24 per week.

Beste prijs/kwaliteit verhouding

Bij ParkAirport Düsseldorf is parkeren slechts een klein beetje duurder met een prijs vanaf €28 per week, maar deze heeft erg goede reviews en is dichter bij het vliegveld dan IPS.

Goedkoopste valet parkeren optie

Park-Secure-Dus biedt valet parkeren tegen erg concurrerende prijzen als je op tijd boekt, al vanaf €28 per week. Je geeft simpelweg je auto af bij de terminal en hij staat klaar voor je wanneer je weer terugkomt.

Goedkoopste overdekte parkeerplaats

PSD Bank Dome is de voordeligste optie als je je auto graag overdekt in een parkeergarage wil parkeren tijdens je reis. Hier parkeer je al vanaf €39 per week.

Voorbeeld van lage prijzen parkeren Düsseldorf Airport
Snel de laagste prijzen vinden

Prijzen vergelijken

Naast bovenstaande aanbieders zijn er meer goedkope parkeerplaatsen in de buurt van Düsseldorf Airport. Je kunt deze heel gemakkelijk met elkaar vergelijken met de parkeervergelijker van Parkos. Omdat de aanbieders op deze website direct met elkaar concurreren is het doorgaans goedkoper dan wanneer je direct bij de aanbieder boekt. Dé truc voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport.

Reviews

En je kunt meer dan alleen prijzen vergelijken. Filter tijdens het zoeken op specifieke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen wel of niet je sleutel inleveren, of de auto overdekt staat en of je gebruik wil maken van een shuttle of liever valet parkeert. Je vindt er ook reviews van mensen die al eerder bij Düsseldorf Airport hebben geparkeerd, wat erg handig is om teleurstelling te voorkomen. 

Park, Sleep & Fly 

Er zijn een aantal hotels rond het vliegveld van Düsseldorf die lang parkeren in combinatie met een overnachting aanbieden. Een mooi alternatief voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport. Zo’n arrangement wordt ook wel Park, Sleep & Fly genoemd. Deze bestaan naast de overnachting in het hotel vrijwel altijd uit een parkeerplaats tijdens je reis en een transfer naar de luchthaven.

Het Duitse Parken und Fliegen biedt je de meeste keuze qua arrangementen. Hier heb je keuze uit een tiental hotels en heb je al een Park, Sleep & Fly arrangement inclusief 15 dagen parkeren voor maar €79.

Voorbeeld prijzen Park Sleep Fly Düsseldorf
Voorbeeld prijzen Park Sleep Fly Düsseldorf

Kort parkeren

Voor het wegbrengen of ophalen van passagiers en het uitladen van bagage kun je voor de terminal stoppen. Heb je iets meer tijd nodig, parkeer dan op parkeerterrein P11. Verwacht je langer dan een half uur te blijven, is het goedkoper P1, P2 of P3 te gebruiken. Je kunt niet voor de terminal stoppen en wordt naar P12 verwezen, maar sta je er langer dan een half uur is het voordeliger P1, P2 of P3 te nemen.

Gratis parkeren

Is goedkoop parkeren Düsseldorf Airport nog niet goedkoop genoeg? Door de uitstekende bereikbaarheid van Düsseldorf zijn er ook mogelijkheden om gratis te parkeren. In de omgeving vind je een aantal P+R (Park-and-ride) terreinen waar je gratis kan parkeren.

Sinds 2009 is het in Düsseldorf verplicht om binnen een bepaalde zone een milieusticker te hebben als je met de auto bent. Let op, want veel van deze P+R terreinen vallen binnen deze zone. Als je je auto er neer zet zonder sticker riskeer je een boete. Maar gelukkig zijn er ook buiten deze zone mogelijkheden. Hieronder drie voorbeelden van P+R terreinen waar je gratis mag parkeren en geen sticker nodig hebt.

Klik op de naam van het P+R terrein voor de locatie in Google Maps. Reis vanaf deze parkeerterreinen verder met het openbaar vervoer. Bekijk je reis vanaf de P+R eventueel op de website van Deutsche Bahn. Houd er rekening mee dat deze parkeerplaatsen met name tijdens drukke periodes ook vol kunnen zijn.

P+R Angermund
Parkeerterrein bij S-Bahn station Angermund. Vanaf hier reis je met de trein in drie minuten naar de luchthaven. Vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld reizen kost je ongeveer €2.

P+R Ratingen Ost
Parkeerterrein bij S-Bahn station Ratingen Ost. Vanaf hier pak je bus 759 naar de luchthaven. Vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld reizen kost je ongeveer €3 en je bent 23 minuten onderweg.

P+R Wittlaer
Parkeerterrein bij tramstation Wittlaer U. Vanaf hier reis je met bus 760 in een kleine drie kwartier naar het vliegveld. Geschatte prijs €5.

In de wijk parkeren

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de buitenwijken van Düsseldorf of omliggende steden te parkeren en vanuit daar met het openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen. Echter zijn de bewoners daar over het algemeen niet erg blij mee. De P+R is daarom de beste optie als je gratis wilt parkeren. Hoewel de P+R parkeerplaatsen over het algemeen als veilig worden beschouwd, blijft de meest veilige optie natuurlijk gewoon betaald parkeren. Een auto met een Nederlands kenteken valt altijd extra op, vooral als hij er wat langer staat. En zoals je hebt gezien is goedkoop parkeren Düsseldorf Airport best mogelijk.

Voor informatie over hoe je op Düsseldorf Airport komt kijk je op de pagina Düsseldorf Airport – Hoe kom je er?