Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport

Er zijn vele opties voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport. Hieronder zetten we verschillende parkeermogelijkheden bij het vliegveld naast elkaar en laten je zien waar je het goedkoopste kunt parkeren. Bij de genoemde prijzen wordt uitgegaan van één week parkeren. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Direct vergelijken >

Parkeren bij vliegveld zelf – Vanaf €11 p/d

Düsseldorf Airport heeft eigen parkeerplaatsen, al zijn deze niet erg voordelig. Er zijn verschillende opties, waarvan parkeren op parkeerterreinen P4, P5 en P23 de goedkoopste zijn. Je betaalt daar €11 per dag. Maar dat kan goedkoper.

Goedkoper parkeren – Vanaf €5 p/d

Goedkoop parkeren Düsseldorf Airport is makkelijker dan je denkt. Rondom het vliegveld zijn vele mogelijkheden. Om alle aanbieders te vergelijken gebruik je simpelweg de zoekmachine van Vliegenenparkeren. Een parkeerplaats via deze website heb je al voor €5 per dag bij een week parkeren. Dat is meer dan 50% goedkoper dan bij het vliegveld zelf. Vul de gewenste data in en zie in een oogopslag waar je de beste deal kunt vinden.

Goedkoop parkeren Dusseldorf Airport

Omdat de aanbieders op deze website direct met elkaar concurreren is het doorgaans goedkoper dan wanneer je direct bij de aanbieder boekt. Dé truc voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport.

Reviews

En je kunt meer dan alleen prijzen vergelijken. Filter tijdens het zoeken op specifieke wensen. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen tussen wel of niet je sleutel inleveren, of de auto overdekt staat en of je gebruik wil maken van een shuttle of liever valet parkeert. Je vindt er ook reviews van mensen die al eerder bij Düsseldorf Airport hebben geparkeerd, wat erg handig is om teleurstelling te voorkomen. 

Park, Sleep & Fly 

Er zijn een aantal hotels rond het vliegveld van Düsseldorf die lang parkeren in combinatie met een overnachting aanbieden. Een mooi alternatief voor goedkoop parkeren Düsseldorf Airport. Zo’n arrangement wordt ook wel Park, Sleep & Fly genoemd. Deze bestaan naast de overnachting in het hotel vrijwel altijd uit een parkeerplaats tijdens je reis en een transfer naar de luchthaven.

Het Duitse Parken und Fliegen biedt je de meeste keuze qua arrangementen. Hier heb je keuze uit een tiental hotels en heb je al een Park, Sleep & Fly arrangement inclusief 15 dagen parkeren voor maar €79.

Voorbeeld prijzen Park Sleep Fly Düsseldorf
Voorbeeld prijzen Park Sleep Fly Düsseldorf

Kort parkeren

Voor het wegbrengen of ophalen van passagiers en het uitladen van bagage kun je voor de terminal stoppen. Heb je iets meer tijd nodig, parkeer dan op parkeerterrein P11. Verwacht je langer dan een half uur te blijven, is het goedkoper P1, P2 of P3 te gebruiken. Je kunt niet voor de terminal stoppen en wordt naar P12 verwezen, maar sta je er langer dan een half uur is het voordeliger P1, P2 of P3 te nemen.

Gratis parkeren

Is goedkoop parkeren Düsseldorf Airport nog niet goedkoop genoeg? Door de uitstekende bereikbaarheid van Düsseldorf zijn er ook mogelijkheden om gratis te parkeren. In de omgeving vind je een aantal P+R (Park-and-ride) terreinen waar je gratis kan parkeren.

Sinds 2009 is het in Düsseldorf verplicht om binnen een bepaalde zone een milieusticker te hebben als je met de auto bent. Let op, want veel van deze P+R terreinen vallen binnen deze zone. Als je je auto er neer zet zonder sticker riskeer je een boete. Maar gelukkig zijn er ook buiten deze zone mogelijkheden. Hieronder drie voorbeelden van P+R terreinen waar je gratis mag parkeren en geen sticker nodig hebt.

Klik op de naam van het P+R terrein voor de locatie in Google Maps. Reis vanaf deze parkeerterreinen verder met het openbaar vervoer. Bekijk je reis vanaf de P+R eventueel op de website van Deutsche Bahn. Houd er rekening mee dat deze parkeerplaatsen met name tijdens drukke periodes ook vol kunnen zijn.

P+R Angermund
Parkeerterrein bij S-Bahn station Angermund. Vanaf hier reis je met de trein in drie minuten naar de luchthaven. Vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld reizen kost je ongeveer €2.

P+R Ratingen Ost
Parkeerterrein bij S-Bahn station Ratingen Ost. Vanaf hier pak je bus 759 naar de luchthaven. Vanaf het parkeerterrein naar het vliegveld reizen kost je ongeveer €3 en je bent 23 minuten onderweg.

P+R Wittlaer
Parkeerterrein bij tramstation Wittlaer U. Vanaf hier reis je met bus 760 in een kleine drie kwartier naar het vliegveld. Geschatte prijs €5.

In de wijk parkeren

Natuurlijk is het ook mogelijk om in de buitenwijken van Düsseldorf of omliggende steden te parkeren en vanuit daar met het openbaar vervoer naar het vliegveld te reizen. Echter zijn de bewoners daar over het algemeen niet erg blij mee. De P+R is daarom de beste optie als je gratis wilt parkeren.

Hoewel de P+R parkeerplaatsen over het algemeen als veilig worden beschouwd, blijft de meest veilige optie natuurlijk gewoon goedkoop betaald parkeren. Een auto met een Nederlands kenteken valt altijd extra op, vooral als hij er wat langer staat. En zoals je hebt gezien is goedkoop parkeren Düsseldorf Airport best mogelijk. Vergelijk nu de prijzen.

Vergelijk prijzen hier >

Veelgestelde vragen over parkeren Düsseldorf Airport

 

Waar kun je het beste parkeren op Düsseldorf Airport?

De beste parkeerplaats bij Düsseldorf Airport zelf is P1. Je parkeert direct onder de terminal en krijgt ook toegang tot de lounge. Een goedkopere optie is parkeerterrein P23. P23 kost €75 en P1 is €190 per week. Bij een externe aanbieder parkeren is het goedkoopste.

Hoeveel kost het om je auto te parkeren op Düsseldorf Airport?

Parkeren bij Düsseldorf Airport kan al vanaf €28 per week bij een van de aanbieders rond het vliegveld. Parkeerplaatsen van het vliegveld zelf beginnen bij €50 per week, al is deze wel 15 minuten lopen.

Waar kun je goedkoop parkeren bij Düsseldorf Airport?

Het goedkoopste parkeer je momenteel bij RelaxPark. Je kunt hier al parkeren vanaf €4 per dag wanneer je een week parkeert en boekt via de vergelijker.

Moet ik reserveren voor parkeren bij Düsseldorf Airport?

Het is niet verplicht van te voren te reserveren voor parkeren bij het vliegveld, maar het is wel verstandig. Het is tot 60% duurder om te parkeren zonder boeking.

Kun je ook gratis parkeren bij Düsseldorf Airport in de buurt?

Gratis parkeren in de buurt van Düsseldorf Airport kan op een van de P+R terreinen van de stad. Zo kun je gratis parkeren op P+R Angermund, P+R Ratingen Ost of P+R Wittlaer. Deze drie parkeerterrreinen vallen buiten de milieuzone waardoor je ook geen speciale sticket nodig hebt.