Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Eindhoven Airport?

Openbaar vervoer

Om vliegveld Eindhoven te bereiken reis je naar treinstation Eindhoven en pak je vanaf daar buslijn 400 of 401. De rit duurt 20 minuten en kost ongeveer €2. Voor het plannen van je reis naar de luchthaven kijk je op 9292.nl of op de website van de NS.

Wanneer je van ver komt en niet over een NS abonnement of kortingskaart beschikt, kan het lonen om een dagkaart aan te schaffen. Regelmatig zijn er acties waarbij deze kaarten voor zo’n €15 – €20 euro in de aanbieding zijn. Deze vind je meestal in de Spoordeelwinkel van de NS.

Met een busmaatschappij
Een andere optie is gebruik maken van de Air Express Bus. Deze maatschappij rijdt dagelijks direct naar Eindhoven Airport vanaf Den Bosch, Utrecht, Amsterdam, Turnhout en Antwerpen. Vanaf Amsterdam kost een ticket je €22. Je kunt je zitplaats online reserveren of een ticket kopen aan de balie in de terminal.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Eindhoven Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere plek in Nederland. Je bent er tot 70% goedkoper uit dan het tarief via de meter. Vul je adres in op de website en je ziet direct wat het je kost.

Met de auto

Eindhoven Airport is makkelijk en snel bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres voor het vliegveld is:
Eindhoven Airport
Luchthavenweg 25
5657 EA Eindhoven

Reistijden met de auto

Arnhem – 50 minuten
Utrecht – 1 uur
Groningen – 2 uur 20 minuten
Rotterdam – 1 uur
Zwolle – 1 uur 20 minuten

Parkeren

Rijd je zelf dan ga je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor kort en lang parkeren bij Eindhoven Airport vind je op de pagina Parkeren Eindhoven Airport.

Vanuit België naar Eindhoven

Vanuit Brussel en Antwerpen kun je met de trein vanaf €34 en €23 enkele reis naar Eindhoven reizen. Je ticket boek je bij NS International. Reis verder met bus 400 of 401. Bekijk de rit op 9292.nl.

Een goedkopere optie is reizen met Flixbus. Hier boek je al een enkeltje voor €9 naar station Eindhoven. Voor zowel de trein als bus vanuit België geldt, hoe vroeger je boekt, hoe goedkoper.