Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Er zijn vele opties voor goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport. Of je nu op zoek bent naar de allergoedkoopste parkeerplaats of gebruik wil maken van luxere opties zoals valet parkeren. We hebben hieronder de verschillende parkeermogelijkheden en de kosten naast elkaar gezet. We gaan hierbij uit van één week parkeren. Parkeer je langer wordt het in verhouding goedkoper. 

 Direct prijzen vergelijken >

Parkeren bij de luchthaven zelf

De luchthaven zelf heeft een aantal mogelijkheden waarvan Budgetparkeerplaats P5 met €66 per week de goedkoopste is. Je wordt met een shuttlebus naar het vliegveld gebracht. Wil je zo dicht mogelijk bij de terminal staan kun je kiezen voor parkeergarage P0, maar dan betaal je ruim het dubbele. Maar er zijn nog veel meer (en goedkopere) opties.

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Wil je goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport dan kun je het beste een parkeerplaats zoeken via een parkeervergelijker. Deze vergelijkt vele parkeeraanbieders met elkaar en toont je de goedkoopste opties. Doordat de aanbieders op deze site direct met elkaar concurreren boek je er eigenlijk altijd goedkoper dan direct bij de aanbieder. Zo vind je hier al een parkeerplek voor €6,25 per dag oftewel €43,75 per week. Dat scheelt meer dan €20 ten opzichte van parkeren bij vliegveld Eindhoven zelf! 

Naast de prijsvergelijking vind je er ook beoordelingen van klanten en kun je filteren op bepaalde wensen. Wil je bijvoorbeeld je sleutels wel of niet afgeven en staat je auto overdekt of buiten?

Voorbeeld parkeren bij Eindhoven Airport
Voorbeeld parkeren bij Eindhoven Airport

Valet parkeren

Ga je voor gemak dan is valet parkeren bij het vliegveld van Eindhoven een goede optie. Je rijdt simpelweg naar de luchthaven waar een chauffeur op je staat te wachten om je auto te parkeren. Na je reis staat hij weer klaar om je auto te overhandigen en rijd je zo naar huis. 

De verschillende parkeeraanbieders die valet service bieden kun je het beste vergelijken bij Parkos. Geef je gewenste datum in en je krijgt een duidelijk overzicht van de kosten en faciliteiten te zien. Zo kun je al valet parkeren bij Eindhoven Airport voor €8,69 per dag, oftewel zo’n €60 per week. Dat is goedkoper dan ‘normaal’ parkeren via het vliegveld zelf!

Voorbeeld valet parkeren Eindhoven Airport
Voorbeeld valet parkeren Eindhoven Airport

Park, Sleep & Fly Eindhoven Airport

Hoe langer je parkeert, hoe interessanter het wordt om eens naar een Park, Sleep & Fly arrangement te kijken. Er zijn enkele opties rond de luchthaven van Eindhoven. Je arriveert de dag voor vertrek, overnacht er, en wordt de volgende dag naar Eindhoven Airport gebracht. Tijdens je reis laat je je auto bij het hotel staan. Wanneer je weer terug bent wordt je opgehaald en rij je naar huis. 

Het Park, Sleep & Fly pakket van Novotel Eindhoven biedt je transfers, overnachting, een parkeerplaats tijdens je reis én ontbijt vanaf €126.

Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven
Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven

Gratis parkeren vliegveld Eindhoven

Gratis parkeren in de nabije omgeving van Eindhoven Airport en in het centrum van Eindhoven is mogelijk, maar je moet wel met een aantal dingen rekening houden. 

 Je beste optie is waarschijnlijk parkeren bij station Best. Naast het station vind je een P+R terrein waar je gratis mag parkeren. Pak vanaf hier voor ongeveer €2 bus 145 naar de luchthaven. De reis duurt ongeveer 19 minuten. Bekijk je reis op 9292.nl

Een andere optie is parkeren in de buitenwijken van Eindhoven. Let wel dat dit al jaren flinke overlast geeft en beschadigingen aan auto’s door ontevreden bewoners zeker voorkomt. Wil je toch ergens gratis parkeren, kies dan voor een plek met genoeg ruimte waarbij je zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Vind een goede plek langs de route van buslijn 401 om vervolgens met de bus naar het vliegveld te reizen. 

De meest veilige optie blijft natuurlijk gewoon betaald parkeren. Om gemakkelijk de goedkoopste parkeerplaats te vinden gebruik je de vergelijker van Parkos.  

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Eindhoven Airport – Hoe kom je er?