Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Gratis parkeren Eindhoven Airport (en andere goedkope opties)

Je hebt een goedkoop retourtje gescoord vanaf Eindhoven Airport en nu wil je ook zo goedkoop mogelijk parkeren, het liefst gratis. Gratis parkeren bij Eindhoven Airport is mogelijk, maar je moet wel met een aantal dingen rekening houden. Maar eerst de opties:

Gratis parkeren station Best

Je beste optie is waarschijnlijk in de buurt parkeren van station Best. In de nabijheid van dit station zijn maar liefst drie parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren voor je reis vanaf Eindhoven Airport. Vanaf het station pak je voor ongeveer €2 bus 145 naar de luchthaven. De reis duurt zo´n 19 minuten. Bekijk je reis op 9292.nl. Je kunt kiezen uit de volgende parkeerplaatsen:

– P+R Spoorstraat
– P+R Vincent van Goghstraat
– P+R Hoofdstraat

Let wel dat je je auto hier onbeheerd achter laat. Wil je je auto veilig parkeren dan kun je beter zoeken naar een goedkope parkeeraanbieder via de vergelijker van Parkos.

Gratis parkeren in buitenwijken

Een andere optie voor gratis parkeren nabij het vliegveld van Eindhoven is in de buitenwijken van de stad. Let wel dat dit al jaren flinke overlast geeft voor de bewoners en beschadigingen aan auto’s door ontevreden bewoners zeker voorkomt. Wil je het toch proberen zoek dan een goede plek langs de route van buslijn 401 om vervolgens met de bus naar het vliegveld te reizen

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Zoals gezegd is gratis parkeren bij Eindhoven Airport niet altijd de meest veilige optie voor je auto. Wil je iets meer zekerheid dan kun je beter een goedkope parkeerplaats zoeken. Er zijn vele opties voor goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport waarbij er toezicht is. Hieronder een kleine selectie:

Goedkoopste optie

SchippersStop ParkFlyWash is de goedkoopste optie met een prijs vanaf €54,50 per week. Je kunt ook upgraden en je auto volledig gewassen terugkrijgen.

Beste prijs/kwaliteit

Bij Eazzypark krijg je het meeste waar voor je geld. Nog steeds erg goedkoop met een prijs vanaf €58 per week, maar Eazzypark zit op slechts één minuut lopen van de vertrekhal. Superhandig dus!

Goedkoopste valet parkeren optie

Ook voor valetparkeren is Eazzypark de goedkoopste optie. Vanaf slechts €69,50 per week kun je je auto gewoon afgeven voor de vertrekhal en staat hij weer voor de deur voor je klaar wanneer je terugkomt van je reis.

Veilig parkeren vanaf €54,50 per week

Parkeren bij de luchthaven zelf

Je kunt ook parkeren bij de luchthaven zelf. Hier is Budgetparkeerplaats P5 de goedkoopste, maar deze is duurder dan eerder genoemde opties en zit vaak al ver van te voren vol.

Overige aanbieders goedkoop parkeren

Naast de aanbieders die we voor je op een rij hebben gezet zijn er nog meer mogelijkheden. Wil je deze zelf vergelijken, doe dat dan op de website van Parkos. Hier vind je alle aanbieders. Voer simpelweg de gewenste data in en je krijgt direct een overzicht van de prijzen. Doordat de aanbieders op deze site direct met elkaar concurreren boek je er eigenlijk altijd goedkoper dan direct bij de aanbieder.

Naast de prijsvergelijking vind je er ook beoordelingen van klanten en kun je filteren op bepaalde wensen. Wil je bijvoorbeeld je sleutels wel of niet afgeven en staat je auto overdekt of buiten?

Park, Sleep & Fly 

Hoe langer je parkeert, hoe interessanter het wordt om eens naar een Park, Sleep & Fly arrangement te kijken. Er zijn enkele opties rond de luchthaven van Eindhoven. Je arriveert de dag voor vertrek, overnacht er, en wordt de volgende dag naar Eindhoven Airport gebracht. Tijdens je reis laat je je auto bij het hotel staan. Wanneer je weer terug bent wordt je opgehaald en rij je naar huis.

Het Park, Sleep & Fly pakket van Novotel Eindhoven biedt je transfers, overnachting, een parkeerplaats tijdens je reis én ontbijt vanaf €126.

Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven
Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven

Daarnaast biedt Hotel46 ook een Park, Sleep & Fly pakket, waar je al voor €165 een overnachting, shuttle én parkeren tot twee weken krijgt.

Park, Sleep & Fly Hotel 46

Kort parkeren

De Kiss & Ride strook is sinds kort verplaatst naar parkeergarage P1. Je parkeert hier het eerste half uur gratis, dus ideaal om iemand af te zetten. Hierna betaal je €2,50 per half uur. Blijf je langer dan het gratis half uur kun je ook terecht op Gold Parking P0. Beide parkeergarages zijn vlak voor de terminal.