Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport is dankzij de vele aanbieders goed te doen. Maar waar parkeer je het goedkoopste? Dat zetten we in deze blog uiteen. In deze vergelijking gaan we uit van één week parkeren.

Direct vergelijken >

Parkeren bij de luchthaven zelf P5

Budgetparkeerplaats P5 is van de parkeerplaatsen die Eindhoven Airport zelf aanbiedt de goedkoopste optie met een prijs vanaf €74 per week. Maar vlak naast vliegveld Eindhoven zijn er goedkopere parkeerplaatsen. En deze zijn vaak nog dichterbij ook.

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Het goedkoopste parkeer je bij Eindhoven Airport als je een parkeerplaats zoekt met via Vliegen en Parkeren. Hier vind je alle parkeeraanbieders die er in de omgeving van het vliegveld zitten en wanneer je boekt via deze website ben je eigenlijk altijd het goedkoopste uit. 

Vul je datums in en je ziet in één oogopslag waar je het goedkoopste uit bent en welke services ze bieden. Hieronder een kort overzicht van een aantal van deze aanbieders en waarom je voor hun zou kunnen kiezen.

Goedkoopste optie

1StopParking is de goedkoopste optie met een prijs vanaf €53 per week. Je kunt ook upgraden en je auto volledig gewassen terugkrijgen.

Voorbeeld van goedkope parkeerplaats Eindhoven
Goedkoopste parkeerplaats Eindhoven Airport

Goedkoopste valet parkeren optie

Voor valetparkeren is Euro Parking de goedkoopste optie. Vanaf slechts €68,50 per week kun je je auto gewoon afgeven voor de vertrekhal en staat hij weer voor de deur voor je klaar wanneer je terugkomt van je reis.

Park, Sleep & Fly Eindhoven

Hoe langer je parkeert, hoe interessanter het wordt om eens naar een Park, Sleep & Fly arrangement te kijken. Oftewel overnachten én lang parkeren. Je arriveert de dag voor vertrek, overnacht, en wordt de volgende dag naar Eindhoven Airport gebracht. Tijdens je reis laat je je auto bij het hotel geparkeerd staan. Wanneer je weer terug bent word je opgehaald en rijd je naar huis.

Het Park, Sleep & Fly pakket van Novotel Eindhoven biedt je transfers, overnachting, een parkeerplaats tijdens je reis én ontbijt vanaf €126.

Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven
Park, sleep & fly vliegveld Eindhoven

Daarnaast biedt Hotel46 ook een Park, Sleep & Fly pakket, waar je al voor €165 een overnachting, shuttle én parkeren tot twee weken krijgt.

Park, Sleep & Fly Hotel 46

Gratis parkeren Eindhoven Airport

Gratis parkeren is ook een serieuze optie bij Eindhoven Airport. Uiteraard is een betaalde parkeerplaats altijd de meest veilige optie, maar wil je zoveel mogelijk geld besparen, kijk dan eens naar onderstaande opties.

Parkeren bij station Best

Je beste optie is waarschijnlijk in de buurt parkeren van station Best. In de nabijheid van dit station zijn maar liefst drie parkeerplaatsen waar je gratis kan parkeren voor je reis vanaf Eindhoven Airport. Vanaf het station pak je voor ongeveer €2 bus 145 naar de luchthaven. De reis duurt zo´n 19 minuten. Bekijk je reis op 9292.nl. Je kunt kiezen uit de volgende parkeerplaatsen:

– P+R Spoorstraat
– P+R Vincent van Goghstraat
– P+R Hoofdstraat

Gratis parkeren in buitenwijken

Een andere optie voor gratis parkeren nabij het vliegveld van Eindhoven is in de buitenwijken van de stad. Zoek bijvoorbeeld een goede plek langs de route van buslijn 401 om vervolgens met de bus naar het vliegveld te reizen. Let wel dat dit al jaren flinke overlast geeft voor de bewoners en beschadigingen aan auto’s door ontevreden bewoners zeker voorkomt. Goedkoop betaald parkeren blijft de meest veilige optie. Klik op de button hieronder om direct de aanbieders met elkaar te vergelijken voor jouw data.

Kort parkeren

De Kiss & Ride strook is sinds kort verplaatst naar parkeergarage P1. Je parkeert hier het eerste half uur gratis, dus ideaal om iemand af te zetten. Hierna betaal je €2,50 per half uur. Blijf je langer dan het gratis half uur kun je ook terecht op Gold Parking P0. Beide parkeergarages zijn vlak voor de terminal.

Direct prijzen vergelijken >

Veelgestelde vragen over parkeren Eindhoven

 

Hoeveel kost het om je auto te parkeren bij Eindhoven Airport?

Je kunt op een parkeerplaats van Eindhoven Airport zelf parkeren vanaf €74 voor een week. Je parkeert dan op parking P5 op 7 minuten lopen van de terminal. Kijk je ook naar de aanbieders buiten het vliegveld dan parkeer je al voor €53 per week.

Waar kun je het beste parkeren bij Eindhoven Airport?

Zoek je de allerbeste en makkelijkste parkeerplaats bij Eindhoven Airport ga dan voor parking P1 Gold. Hier parkeer je op slechts één minuut van de terminal. Als je van te voren reserveert kost het ongeveer €170 per week. Ga je voor goedkoop, ga dan voor parking P5 of, beter nog, een van de externe partijen.

Kun je gratis parkeren in de buurt van Eindhoven Airport?

Gratis parkeren kan in de buurt van station Best op één van de P+R terreinen. Je reist dan verder met de bus naar het vliegveld. Deze rit duurt een kleine 20 minuten.

Moet ik reserveren voor parkeren bij Eindhoven Airport?

Reserveren is niet perse nodig, maar het is wel verstandig. Je bent dan zeker van je plek en daarnaast is het de helft goedkoper dan erheen rijden zonder reservering.

Hoe kun je goedkoop parkeren bij Eindhoven Airport?

Op dit moment is 1StopParking de goedkoopste parkeeraanbieder in de buurt van Eindhoven Airport. Je parkeert er al voor €53 voor een week parkeren. Gebruik de online vergelijker om gemakkelijk de goedkoopste aanbieder te vinden voor jou datums.