zaterdag, 23 februari 2019
Home Informatie vliegvelden Eindhoven Airport Goedkoop en gratis parkeren Eindhoven Airport

Goedkoop en gratis parkeren Eindhoven Airport

Er zijn vele opties voor parkeren bij vliegveld Eindhoven. De luchthaven zelf heeft een aantal mogelijkheden waarvan Budgetparkeerplaats P8 met €56 per week de goedkoopste is en je met een shuttlebus naar het vliegveld wordt gebracht. Hier moet je wel enkele maanden van te voren reserveren. Maar er zijn nog goedkopere opties.

Goedkoop parkeren Eindhoven Airport

Het beste kun je een parkeerplaats zoeken via vergelijkingssite Parkos. Deze vergelijkt vele parkeeraanbieders met elkaar en toont je de goedkoopste opties. Door deze overzichtelijke vergelijking is er een onderlinge strijd tussen de aanbieders, en boek je eigenlijk altijd goedkoper dan direct bij de parkeergelegenheid. Zo vind je hier al een parkeerplek vanaf €49,50 voor de eerste week en wordt het na die week in verhouding alleen maar goedkoper.

Voorbeeld parkeerplaats boeken Eindhoven
Voorbeeld parkeerplaats boeken Eindhoven

Park, Sleep & Fly

Hoe langer je parkeert, hoe interessanter het wordt om eens naar een Park, Sleep & Fly arrangement te kijken. Er zijn enkele opties rond de luchthaven van Eindhoven. Je arriveert de dag voor vertrek, overnacht er, en wordt de volgende dag naar Eindhoven Airport gebracht. Tijdens je reis laat je je auto bij het hotel staan. Wanneer je weer terug bent wordt je opgehaald en rij je naar huis.

Het Park, Sleep & Fly pakket van Novotel Eindhoven biedt je transfers, overnachting, drie weken parkeren én ontbijt vanaf €104. De andere optie is de Tulip Inn, deze is hoe dan ook prijziger dan eerstgenoemde optie, maar mocht je slechts een week willen parkeren kun je door te boeken via Kras aardig wat geld besparen.

Voorbeeld Park, Sleep & Fly Novotel Eindhoven
Voorbeeld Park, Sleep & Fly Novotel Eindhoven

Gratis parkeren Eindhoven Airport

In de nabije omgeving van Eindhoven Airport en in het centrum van Eindhoven is alles betaald parkeren. Er zijn echter ook gratis mogelijkheden.

Zo kun je bijvoorbeeld parkeren bij station Best. Naast het station vind je een P+R terrein waar je gratis mag parkeren. Pak vanaf hier voor ongeveer €2 bus 145 naar de luchthaven. De reis duurt ongeveer 19 minuten. Bekijk je reis op 9292.nl.

En andere optie is parkeren in de buitenwijken van Eindhoven. Let wel dat dit al jaren flinke overlast geeft en beschadigingen aan auto’s door ontevreden bewoners zeker voorkomt. Wil je toch ergens parkeren, kies dan voor een plek met genoeg ruimte waarbij je zo min mogelijk overlast veroorzaakt. Vind een goede plek langs de route van buslijn 401 om vervolgens met de bus naar het vliegveld te reizen.

De meest veilige optie blijft natuurlijk gewoon betaald parkeren.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Eindhoven Airport – Hoe kom je er?

Volg ons

30,958FansLike
5,215VolgersVolg

Meest recente artikelen