Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Frankfurt Airport

Luchthaven Frankfurt of Flughafen Frankfurt am Main is een van de grootste vliegvelden van Europa. Het heeft twee terminals die door middel van een shuttlebaan met elkaar verbonden zijn en vier start- en landingsbanen.

Er doen zo’n 90 verschillende luchtvaartmaatschappijen de luchthaven aan. Wanneer je op zoek bent naar een goedkope langeafstandsvlucht is Frankfurt vanwege de goede deals die je er vandaan kunt vinden zeker een goede optie.

Hoe kom je er?

De luchthaven van Frankfurt is zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. Dankzij het station onder het vliegveld is met de trein naar het vliegveld reizen erg makkelijk. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Frankfurt Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Lang parkeren bij Luchthaven Frankfurt kan voor best redelijke prijzen. Er zijn zelfs gratis mogelijkheden. Meer informatie vind je op de pagina Goedkoop en gratis parkeren Frankfurt Airport.

Eten, drinken en winkelen

Frankfurt Airport heeft een enorm aanbod aan horecagelegenheden en winkels. Een aantal van deze zijn dag en nacht open. Ook is er elke dag van 06:00 tot 22:00 een Tegut supermarkt geopend.

Internet

Je kunt onbeperkt gebruik maken van de gratis wifi op het vliegveld. Maak verbinding met wifi netwerk (SSID) “Telekom Hotspot”. Open je browser en registreer je gratis.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt niet over kluisjes, maar heeft drie verschillende bagagedepots waar je je bagage af kan geven.