Hoe kom je op Frankfurt Airport?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Met de trein

Met de trein naar het vliegveld van Frankfurt reizen is erg makkelijk vanwege het station dat zich recht onder de luchthaven bevindt. Vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem gaan er directe treinen naar dit station, zonder overstap. Een enkele reis heb je vanaf €39. Kijk op de website van NS International voor je ticket.

Met de bus

Een goedkopere optie is de Flixbus. Deze stopt ook bij het vliegveld en je hebt al een ticket vanaf €25 per enkele reis.

Met de auto

Luchthaven Frankfurt is prima bereikbaar met de auto. Wanneer je alleen iemand komt afzetten kan dit vlak voor de terminals in het ‘Drop-off Area’. Wanneer je mensen komt ophalen parkeer je ook de eerste 10 minuten gratis bij de ‘Short term Parking’. Parkeer je langer dan een half uur, is het voordeliger naar één van de andere parkeergarages te rijden.

Navigatieadres Terminal 1:
Hugo Eckener Ring
60549 Frankfurt

Navigatieadres Terminal 2:
Kapitän-Lehmann-Straße
60549 Frankfurt

Reistijden met de auto

Arnhem – 3 uur
Eindhoven – 3 uur
Groningen – 4 uur 15 minuten
Rotterdam – 3 uur 50 minuten
Zwolle – 3 uur 20 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Frankfurt am Main Airport vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Frankfurt Airport.