Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Frankfurt Airport?

Met de trein

Met de trein naar het vliegveld van Frankfurt reizen is erg makkelijk vanwege het station dat zich recht onder de luchthaven bevindt. Vanaf Amsterdam, Utrecht en Arnhem gaan er directe treinen naar dit station, zonder overstap. Een enkele reis heb je vanaf €39. Kijk op de website van NS International voor je ticket.

Met de bus

Een goedkopere optie is de Flixbus. Deze stopt ook bij het vliegveld en je hebt al een ticket vanaf €25 per enkele reis.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Frankfurt Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld van Frankfurt boeken vanaf iedere plek in Nederland. Je bent er tot wel 70% goedkoper uit dan via de meter. Je kunt van te voren precies zien wat het gaat kosten, dus geen verrassingen achteraf.

Met de auto

Luchthaven Frankfurt is prima bereikbaar met de auto.

Navigatieadres Terminal 1:
Hugo Eckener Ring
60549 Frankfurt

Navigatieadres Terminal 2:
Kapitän-Lehmann-Straße
60549 Frankfurt

Reistijden met de auto

Arnhem – 3 uur
Eindhoven – 3 uur
Groningen – 4 uur 15 minuten
Rotterdam – 3 uur 50 minuten
Zwolle – 3 uur 20 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Frankfurt am Main Airport vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Frankfurt Airport.