Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Frankfurt-Hahn Airport

Vliegveld Frankfurt-Hahn ligt ondanks zijn naam maar liefst 125 km van Frankfurt, iets ten westen van Kirchberg. Het internationale vliegveld heeft twee terminals en één start- en landingsbaan. De luchthaven wordt met name door Ryanair, Wizzair en Sunexpress gebruikt. Het vliegveld is voor de meeste Nederlanders net wat dichterbij dan zijn grote broer Frankfurt am Main en een goede optie voor een voordelige vlucht.

Hoe kom je er?

De luchthaven van Frankfurt is zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Frankfurt-Hahn: Hoe kom je er?

Parkeren

Lang parkeren bij Luchthaven Frankfurt kan voor best redelijke prijzen. We hebben de verschillende mogelijkheden voor je onderzocht en voor je op een rijtje gezet. Je vindt alle info op de pagina Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport.

Eten, drinken en winkelen

Frankfurt-Hahn heeft een handvol winkels en restaurants. Voor wie wat meer tijd te besteden heeft, vlakbij het vliegveld vind je zowel een kart- als een golfbaan.

Internet

Het vliegveld biedt één uur gratis internet via een van de Telekom hotspots.

Bagagedepot

Bij parkeerplaats P1, direct voor de terminal vind je bagagekluizen. Je kunt kiezen uit verschillende maten voor €3/€4/€5 per 24 uur. Maximaal 28 dagen. Check wel even de link, want soms zijn de kluizen buiten gebruik.