Home Informatie vliegvelden Frankfurt-Hahn Airport Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Openbaar vervoer

Het is goed mogelijk om vanuit Nederland met het openbaar vervoer naar Frankfurt-Hahn te reizen al is het niet een van de makkelijkste vliegvelden om te bereiken. Een goede optie is om eerst met de trein naar het station van Koblenz te reizen. Dit ticket boek je bij NSInternationaal en als je

Er zijn verschillende mogelijkheden voor goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn Airport. De luchthaven zelf heeft een aantal parkeergarages en daarnaast zijn er een aantal (goedkopere) opties in de buurt van het vliegveld.

Mogelijkheden luchthaven

Parkeren bij de luchthaven zelf is mogelijk, maar niet de goedkoopste optie. Van de drie verschillende mogelijkheden is P3 het goedkoopste. Hier heb je al een parkeerplek voor €32 voor de eerste week. Je moet dan wel van te voren online reserveren en je kunt alleen betalen met een creditcard.

Goedkoop parkeren

Je bent goedkoper uit wanneer je een parkeerplek boekt bij Parkos. Deze vergelijkt de verschillende parkeeraanbieders met elkaar en toont je de goedkoopste opties. Omdat ze op deze site direct met elkaar concurreren ben je hier altijd goedkoper uit dan direct bij de aanbieder. Zo vind je hier al een parkeerplek voor €24 per week incl. vervoer van en naar het vliegveld. Parkos biedt ook meer betaalmogelijkheden, waaronder iDeal.

Voorbeeld parkeren Frankfurt Hahn Airport
Voorbeeld parkeren Frankfurt Hahn Airport

Park, Sleep & Fly

Wanneer je van plan bent wat langer te parkeren of misschien gewoon uitgerust in het vliegtuig wilt stappen is het al snel interessant om gebruik te maken van een Park, Sleep & Fly arrangement.

Zo vind je via Parken & Fliegen al een hotel bij de luchthaven van Frankfurt Hahn inclusief vervoer naar het vliegveld en tot maar liefst 22 dagen parkeren voor maar €60.

Park, Sleep & Fly Frankfurt Hahn
Park, Sleep & Fly Frankfurt Hahn

Gratis parkeren

Na online onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat gratis parkeren rond Frankfurt Hahn erg lastig is. In de omliggende dorpen zijn alle parkeerplaatsen eigendom van hotels of particulieren en zijn vakantieparkeerders alles behalve welkom. Je zou hooguit een van de P+R parkeerplaatsen in de omgeving van Frankfurt kunnen gebruiken, maar dan ben je erg lang onderweg naar Hahn met het openbaar vervoer.

Mocht je een goede tip hebben m.b.t. gratis parkeren in de omgeving van Frankfurt Hahn neem dan contact met ons op.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Frankfurt-Hahn Airport – Hoe kom je er?

ruim van te voren boekt heb je al een ticket voor €19,99 vanaf Amsterdam. Vervolgens pak je AirportShuttle 610 naar de luchthaven. Deze rit duurt 1 uur en 15 minuten en kost je ongeveer €12.

Met de auto

Luchthaven Frankfurt-Hahn is goed bereikbaar met de auto. Wanneer je alleen iemand komt afzetten of ophalen volg je de bordjes ‘Terminal Kurzzeit’. Hier parkeren kost €4 per uur. De eerste 5 minuten zijn gratis.

Het vliegveld heeft niet echt een adres. Vul als bestemming Airport Frankfurt-Hahn of Frankfurt Hahn-Airport in. Wanneer je bij Kreisstraße K2 bent, rijd je na twee kilometer zo tegen het vliegveld aan. Vanaf hier kun je de borden volgen.

Reistijden met de auto

Arnhem – 3 uur
Eindhoven – 3 uur
Groningen – 4 uur 30 minuten
Rotterdam – 3 uur 45 minuten
Zwolle – 3 uur 30 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Frankfurt-Hahn Airport vind je op onze pagina Goedkoop parkeren Frankfurt-Hahn Airport.