Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Parkeren Frankfurt-Hahn Airport

Er zijn verschillende mogelijkheden voor goedkoop parkeren bij Frankfurt Hahn Airport. De luchthaven zelf heeft een aantal parkeergarages en daarnaast zijn er een aantal (goedkopere) opties in de buurt van het vliegveld.

Direct prijzen vergelijken >

Mogelijkheden luchthaven

Parkeren bij de luchthaven zelf is mogelijk, maar niet de goedkoopste optie. Van de drie verschillende mogelijkheden is P3 het goedkoopste. Hier heb je al een parkeerplek voor €32 voor de eerste week. Je moet dan wel van te voren online reserveren en je kunt alleen betalen met een creditcard.

Goedkoop parkeren

Je bent goedkoper uit wanneer je een parkeerplek boekt bij Parkos. Deze vergelijkt de verschillende parkeeraanbieders met elkaar en toont je de goedkoopste opties. Omdat ze op deze site direct met elkaar concurreren ben je hier altijd goedkoper uit dan direct bij de aanbieder. Zo vind je hier al een parkeerplek voor €24 per week incl. vervoer van en naar vliegveld Frankfurt-Hahn. Parkos biedt ook meer betaalmogelijkheden, waaronder iDeal.

Voorbeeld parkeren Frankfurt Hahn Airport
Voorbeeld parkeren Frankfurt Hahn Airport

Park, Sleep & Fly

Wanneer je van plan bent wat langer te parkeren of misschien gewoon uitgerust in het vliegtuig wilt stappen is het al snel interessant om gebruik te maken van een Park, Sleep & Fly arrangement.

Zo vind je via Parken & Fliegen al een hotel bij de luchthaven van Frankfurt Hahn inclusief vervoer naar het vliegveld en tot maar liefst 22 dagen parkeren voor maar €65.

Park, Sleep & Fly Frankfurt Hahn
Park, Sleep & Fly Frankfurt Hahn

Kort parkeren

Wanneer je alleen iemand komt afzetten of ophalen volg je de bordjes ‘Terminal Kurzzeit’. Hier parkeren kost €4 per uur. De eerste 5 minuten zijn gratis.

Gratis parkeren

Na online onderzoek zijn we tot de conclusie gekomen dat gratis parkeren rond Frankfurt Hahn erg lastig is. In de omliggende dorpen zijn alle parkeerplaatsen eigendom van hotels of particulieren en zijn vakantieparkeerders alles behalve welkom. Je zou hooguit een van de P+R parkeerplaatsen in de omgeving van Frankfurt kunnen gebruiken, maar dan ben je erg lang onderweg naar Hahn met het openbaar vervoer.

Mocht je een goede tip hebben m.b.t. gratis parkeren in de omgeving van Frankfurt Hahn neem dan contact met ons op.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Frankfurt-Hahn Airport – Hoe kom je er?