Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Groningen Airport Eelde

Groningen Airport Eelde, ook wel vliegveld Eelde is de vierde luchthaven van Nederland. Het verwerkte in 2016 zo’n 150.000 passagiers en heeft zowel twee start- en landingsbanen als twee terminals.

De luchthaven wordt aangedaan door een handvol luchtvaartmaatschappijen waaronder TUITransavia en Wizz Air. Het overgrote deel van de vluchten zijn binnen Europa, maar met gebruik van Kopenhagen als hub kun je ook naar verdere bestemmingen zoals Boston of Singapore vliegen.

Hoe kom je er?

Groningen Airport Eelde is goed bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Meer informatie vind je op de pagina Groningen Eelde Airport: Hoe kom je er?

Goedkoop of gratis parkeren

De parkeeropties voor Groningen Airport Eelde zijn beperkt, maar goedkoop of gratis parkeren is geen probleem. Voor meer informatie kijk je op onze pagina Goedkoop of gratis parkeren bij Groningen Eelde Airport.

Eten, drinken en winkelen

Op vliegveld Groningen Eelde vind je een restaurant en een airportshop achter de security, maar nog voor de paspoort controle. Bekijk hier de openingstijden.

Internet

Er is op de luchthaven gratis wifi beschikbaar.

Bagagekluizen

Het vliegveld beschikt niet over bagagekluizen. Eventueel kun je gebruik maken van de kluizen op het Centraal Station van Groningen. De kosten bedragen €4 voor een kleine kluis en €6 voor een grote kluis voor de eerste 24 uur.