Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Goedkoop en gratis parkeren Groningen Eelde Airport

De opties voor parkeren bij Groningen Eelde Airport zijn beperkt. Naast het vliegveld zelf is er slechts één andere aanbieder. Dit is echter geen probleem aangezien de parkeerplaatsen die de luchthaven zelf aanbiedt erg betaalbaar zijn.

Je hebt de keuze uit drie verschillende parkeerterreinen. Hoe goedkoper, hoe verder weg bij de terminal. Je betaalt voor P1/P2/P3 €55/€50/€30 voor de eerste week. Het maximale tarief voor de terreinen is €85/€80/€35. De genoemde prijzen zijn bij een online reservering. Kom je opdagen zonder reservering betaal je meer. Op de website van het vliegveld vind je een overzicht van alle prijzen.

De enige andere aanbieder is Parkeren vliegveld Eelde. Voor de prijs hoef je het niet te doen, deze is nagenoeg gelijk aan die van de luchthaven. Ze bieden wel enkele extra’s services zoals; ter plekke betalen, een shuttlebusje naar de luchthaven, starthulp of APK-service.

Gratis parkeren Groningen Eelde Airport

In het dorp Eelde of de buitenwijken van Groningen kun je op verschillende plekken gratis parkeren. Je kunt ook gebruik maken van één van de P+R terreinen in en om Groningen. Reis verder met het openbaar vervoer naar de luchthaven. In de wijk parkeren komt altijd met een risico van beschadigingen door gefrustreerde buurtbewoners. Een P+R terrein is daarom de beste keuze als je gratis wilt parkeren. Al blijft gewoon betaald parkeren natuurlijk de veiligste optie.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Groningen Eelde Airport – Hoe kom je er?