Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Groningen Airport Eelde?

Openbaar vervoer

Om vliegveld Groningen Eelde te bereiken reis je vrijwel altijd eerst naar het treinstation van Groningen of Assen. Vanaf station Groningen pak je Qbuzz bus 50 richting Assen voor zo’n €2,80. Vanaf station Assen pak je Qbuzz bus 50 richting Groningen voor zo’n €3,65. Voor het plannen van je reis naar de luchthaven kijk je op 9292.nl of op de website van de NS.

Dagkaart
Wanneer je van ver komt en niet over een NS abonnement of kortingskaart beschikt, kan het lonen om een dagkaart aan te schaffen. Regelmatig zijn er acties waarbij deze kaarten voor zo’n €15 – €20 euro in de aanbieding zijn. Deze vind je meestal in de Spoordeelwinkel van de NS.

Met een busmaatschappij naar station Groningen
Een andere optie is gebruik maken van Flixbus. Deze maatschappij rijdt dagelijks naar station Groningen vanuit verschillende steden in Nederland. Je hebt al een enkeltje voor €7. Vanaf het station pak je Qbuzz bus 50 naar het vliegveld.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Groningen Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanuit heel Nederland. Je bent op deze manier tot 70% goedkoper uit dan via de meter. Vul je adres in op de website en je ziet direct wat het kost.

Met de auto

Groningen Airport is goed bereikbaar met de auto. Wanneer je alleen iemand wilt afzetten of ophalen doe je dat op de Kiss & Ride strook voor de terminal. Hier mag je uitstappen en bagage uitladen, maar niet parkeren. Als je wat langer de tijd wilt hebben parkeer dan op P1, P2 of P3.

Het navigatieadres voor het vliegveld is:
Groningen Airport Eelde
Machlaan 14a
9761 TK Eelde

Reistijden met de auto

Arnhem – 1 uur 40 minuten
Amsterdam – 2 uur
Eindhoven – 2 uur 20 minuten
Rotterdam – 2 uur 30 minuten
Zwolle – 50 minuten

Lang parkeren

Rijd je zelf dan ga je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Groningen Eelde Airport vind je op de pagina Goedkoop en gratis parkeren Groningen Eelde Airport.