Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hamburg Airport

Hamburg Airport is een internationale luchthaven gelegen vlak naast de stad Hamburg in de wijk Fulsbüttel. De luchthaven opende voor het eerst zijn deuren in 1911 en is daarmee de oudste luchthaven ter wereld die nog op zijn oorspronkelijke locatie te vinden is.

De luchthaven bestaat over twee terminals die door de Airport Plaza met elkaar verbonden zijn. Ongeveer 70 verschillende luchtvaartmaatschappijen zorgen voor een connectie met meer dan 140 bestemmingen ter wereld.

Hoe kom je er?

De luchthaven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Hamburg Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Je hebt vele opties als het aankomt op lang parkeren bij Hamburg Airport. Meer informatie vind je op de pagina Parkeren Hamburg Airport.

Eten, drinken en winkelen

Hamburg Airport heeft verschillende eetgelegenheden , meer dan 40 winkels en heeft een divers aanbod. Of je nou snel nog een tijdschrift of boek wil scoren voor in het vliegtuig, een nieuwe outfit of toch nog even die reisstekker wil halen.

Internet

Op de luchthaven van Hamburg kan je 24 uur gratis gebruik maken van het WLAN netwerk. Het enige dat je hiervoor dient te doen is inloggen op het netwerk ‘HAM AIRPORT FREE WIFI’. Daarna op ‘Hier geht’s zur Anmeldung’ klikken bij de openingspagina. Nog even je naam en e-mailadres ingeven en dan ontvang je de inloggegevens waarmee je gratis kan surfen.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt niet over kluisjes, maar heeft wel een bagagedepot. Hier kun je veilig je spullen achterlaten vanaf € 4 per dag.