Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Hamburg Airport?

Met de trein

De luchthaven van Hamburg is makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Verschillende treinen verzorgen een stop vanuit Nederland naar het hoofdstation van Hamburg. Vanuit Amsterdam kan dit vanaf €35 voor een enkele reis. Op de website van NS International kan je andere mogelijke ritten bekijken en boeken.

Van het treinstation van Hamburg rijdt er elke 10 minuten een metro naar de luchthaven. Je neemt op het station de S1, S-Bahn . De rit neemt 25 minuten in beslag en stopt vlak onder de terminals. Hier kan je met de roltrap, lift of gewone trap makkelijk naar je terminal. De kosten bedragen € 3,30 voor een enkeltje.

Let wel op, als je van Hamburg centrum komt met de metro dan splitst de metro zich op in het tussenstation ‘Ohlsdorf’. Het is dus belangrijk dat je je in het juiste deel van de metro bevindt (voorste drie wagons). Dit wordt omgeroepen en moest je je toch in de verkeerde wagon bevinden kan je overstappen in het station van ‘Ohlsdorf’. Tijdens de vroege en late uren rijden er om de 20 minuten metro’s uit op deze route. Meer informatie hierover kan je vinden bij Bahn Hamburg.

Met de bus

Ook met de Flixbus kan je naar Hamburg Airport. De reis duurt wel wat langer, maar je hebt al een enkeltje Hamburg voor maar €16 en er zijn ook bussen direct naar het vliegveld beschikbaar.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Hamburg Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere locatie in Nederland. Je bent er tot wel 70% goedkoper uit dan wanneer je via de meter reist. Vul je adres in op de website en je ziet direct wat het je kost.

Met de auto

De luchthaven van Hamburg is makkelijk te bereiken met de auto.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Flughafenstrasse 1-3
22335 Hamburg

Reistijden met de auto

Amsterdam – 4 uur 50 minuten
Arnhem – 4 uur 15 minuten
Eindhoven – 5 uur
Groningen – 3 uur  15 minuten
Rotterdam – 5 uur 30 minuten
Zwolle – 4 uur

Lang parkeren

Ga je zelf op reis en wil je lang parkeren? Lees dan onze tips op Lang parkeren bij Hamburg Airport.