Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Keulen Bonn Airport

Keulen Bonn Airport, ook wel Flughafen Köln/Bonn, is de zevende luchthaven van Duitsland en verwerkte in 2015 ruim 10 miljoen passagiers. De luchthaven heeft twee terminals en drie start- en landingsbanen. Er vliegen zo’n 25 verschillende luchtvaartmaatschappijen vanaf de luchthaven. Het vliegveld is vooral interessant omdat er regelmatig goedkope lange afstand vluchten vanaf Keulen te vinden zijn.

Hoe kom je er?

De luchthaven ligt vlak aan de snelweg tussen de steden Keulen en Bonn. Het is hierdoor goed bereikbaar met de auto. Vanwege de uitstekende busverbindingen en het station onder de luchthaven is ook met het openbaar vervoer prima te bereiken. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Keulen Bonn Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Lang parkeren bij Keulen Bonn Airport hoeft helemaal niet zo duur te zijn en kan zelfs gratis. Meer informatie vind je op de pagina Goedkoop en gratis parkeren bij Keulen Bonn Airport.

Eten, drinken en winkelen

Keulen Bonn Airport telt zo’n 40 verschillende horecagelegenheden en winkels met een gevarieerd aanbod. Er is ook een supermarkt te vinden die alle dagen open is. Het eten is voornamelijk gericht op een snelle hap, de keuze als je behoefte hebt aan een uitgebreide maaltijd is wat minder.

Internet

Je kunt onbeperkt gebruik maken van de gratis wifi op het vliegveld. Maak verbinding met wifi netwerk (SSID) “FairSpotPublic”. Open je browser en registreer je gratis.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt niet over kluisjes, maar heeft wel een bagagedepot in Terminal 2.