dinsdag, 20 maart 2018
Home Informatie vliegvelden Keulen Bonn Airport Goedkoop en gratis parkeren Keulen Bonn Airport

Goedkoop en gratis parkeren Keulen Bonn Airport

Er zijn genoeg opties voor lang parkeren bij Keulen Bonn Airport. In onderstaande voorbeelden gaan we uit van één week parkeren. Hoe langer je parkeert hoe goedkoper het in verhouding wordt.

Goedkoop parkeren

Het vliegveld zelf biedt in totaal 12.500 parkeerplaatsen verdeeld over P1 t/m P3 en Parkeerplaats Nord. De goedkoopste optie is P3, waar je al voor €29 per week je auto parkeert. Dit tarief geldt alleen als je van te voren online reserveert.

Omdat dit parkeerterrein over een beperkt aantal plaatsen beschikt zou het kunnen dat deze vol zit wanneer je kort van te voren probeert te reserveren. Kijk in dat geval op de website van parkeervergelijker Parkos, daar vind je plaatsen vanaf €45 voor een week.

Goedkoop parkeren Keulen Bonn Airport via Parkos
Voorbeeld parkeren via Parkos

Park, Sleep & Fly

Je hebt ook de mogelijkheid een Park, Sleep & Fly arrangement te nemen bij een van de hotels in de buurt. Deze heb je vanaf zo’n €119. Na de hotelovernachting wordt je naar het vliegveld gebracht en laat je je auto staan tot je weer terug bent. Kijk bijvoorbeeld eens bij het EHM Hotel Troisdorf of het Leonardo Hotel.

Gratis parkeren

Er zijn ook mogelijkheden tot gratis parkeren als je naar Keulen Bonn Airport gaat. In de omgeving zijn er P+R parkeerplaatsen te vinden waar je je auto gratis mag parkeren en vervolgens met het openbaar vervoer naar de luchthaven kunt reizen.

Let wel op dat Keulen een milieuzone heeft. Dit betekent dat je een speciale sticker op je auto moet hebben als je je in deze zone begeeft. Gelukkig zijn er ook buiten deze zone P+R terreinen te vinden. Je beste optie is het P+R terrein bij S-Bahn station Köln Frankfurter StraBe. Bekijk op kaart. Dit is slechts één stop van de luchthaven af. Vanaf het station ben je met trein S13 in 5 minuten bij de luchthaven. Bekijk je reis vanaf het station naar de luchthaven eventueel op de website van Deutsche Bahn.

In de wijk parkeren

Naast het vliegveld ligt een woonwijk waar je geen sticker nodig hebt en parkeren gratis is. Houd er wel rekening mee dat bewoners over het algemeen niet blij zijn met de ‘vakantieparkeerders’ in hun wijk. Wil je gratis parkeren is een P+R de beste optie.

Hoewel de P+R parkeerplaatsen over het algemeen als veilig worden beschouwt, blijft de meest veilige optie natuurlijk gewoon betaald parkeren. Een auto met een Nederlands kenteken valt altijd extra op, vooral als hij er wat langer staat.

Voor informatie over kort parkeren kijk je op de pagina Keulen Bonn Airport – Hoe kom je er?

Parkeerinformatie overige vliegvelden

Parkeren Amsterdam Schiphol
Parkeren Brussels Airport
Parkeren Düsseldorf Airport
Parkeren Eindhoven Airport
Parkeren Frankfurt Airport
Maastricht Aachen Airport
Parkeren Rotterdam Airport
Parkeren Weeze Airport

Volg ons

26,819FansLike
417VolgersVolg
392VolgersVolg
De beste deals direct in je inbox!

Nieuwste deals