Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Keulen Bonn Airport?

Openbaar vervoer

Je reist met NS International al vanaf €19 per enkele reis naar Keulen Bonn Airport. Hoe vroeger je boekt hoe voordeliger het is.

Kun je geen voordelige treinkaartjes vinden, is het een idee om eens bij Flixbus te kijken. Daar betaal je ook vanaf €19 voor een enkeltje. Je komt aan bij station Leverkusen Mitte. Hier pak je trein S6 naar Köln Messe/Deutz waar je overstapt op trein S19 naar de luchthaven. Dit kost je €3,80. Bekijk de reis op de website van Verkehrsverbund Rhein-Sieg.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Keulen Bonn Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere  plek in Nederland. Je bent er tot 70% goedkoper uit dan wanneer je op de meter reist. Je weet van te voren precies waar je aan toe bent. Vul je adres in op de website en je krijgt gelijk de prijs te zien.

Met de auto

Keulen Bonn Airport ligt tussen Keulen en Bonn in, op zo’n 40 km van Düsseldorf en is goed bereikbaar met eigen vervoer.

Het navigatieadres van het vliegveld is:
Keulen Bonn Airport
Kennedystrasse
51147 Keulen

Reistijden met de auto

Amsterdam – 2 uur 30 minuten
Arnhem – 1 uur 45 minuten
Eindhoven – 1 uur 30 minuten
Groningen – 3 uur
Rotterdam – 2 uur 30 minuten
Zwolle – 2 uur

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren vind je op de pagina Goedkoop en gratis parkeren Keulen Bonn Airport.