Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Luxemburg Airport

Luxemburg Airport is de enige internationale luchthaven van Luxemburg. Het ligt op 6 km van de stad Luxemburg zelf. In 2015 behandelde Luxemburg-Findel Airport ruim 2,5 miljoen passagiers. 16 verschillende luchtvaartmaatschappijen vliegen op de luchthaven van Luxemburg en meer dan 300 personeelsleden staan dagelijks klaar om alles vlot voor jou te laten verlopen.

Hoe kom je er?

De luchthaven is goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Uitgebreide informatie vind je op de pagina Luxemburg Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Indien je zelf rijdt wil je natuurlijk graag je auto vlot kunnen parkeren, en je geen zorgen meer hoeven te maken bij aankomst. Daarom hebben wij voor jou de mogelijke opties al even bekeken. Op de pagina Parkeren Luxemburg Airport kan je hier meer informatie over vinden.

Eten, drinken en winkelen

Luxembourgh Airport heeft enkele winkels en eetgelegenheden, zodat je ook op de luchthaven een fijne tijd kan beleven. Je kunt zelfs lokale biertjes gaan proeven in de Lux Brewery Lounge, met een prachtig uitzicht.

Internet

Het vliegveld vindt het zeer belangrijk dat zijn klanten ten alle tijden over een goede wifi verbinding kunnen beschikken. Daarom bieden ze sinds kort een supersnelle ongelimiteerde verbinding aan. Je hoeft je enkel te verbinden met het netwerk Airport Free Wi-Fi. Je hoeft je niet aan te melden of persoonlijke gegevens door te geven. Gewoon aanmelden en je bent klaar om nog wat werk te verrichten of lekker ontspannen te surfen.

Bagagedepot

Wegens veiligheidsvoorschriften biedt Luxemburg Airport geen bagagedepot meer aan. Kom je met de trein en wil je nog even de stad in dan kan je in het hoofdstation van Luxemburg je bagage kwijt in het depot van het trein station. Dit kost je €5 per stuk voor 24-uur. Kijk even op de website voor meer informatie.