Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Luxemburg Airport?

Met de trein

Met de trein kun je al vanaf €37 voor een enkele reis naar het Luxemburg reizen. Het zou ook de moeite kunnen lonen om te reizen via Trier. Het hoofdstation van Trier ligt ongeveer op dezelfde afstand van het vliegveld als Luxemburg Stad. Hierheen vind je al tickets voor €35. In beide gevallen geldt, hoe vroeger je boekt hoe voordeliger het is. Je boekt de ticket via NS International.

Vanuit het hoofdstadion van Luxemburg kun je met het openbaar vervoer rechtstreeks naar de luchthaven reizen. Hiervoor neem je bus 16. Deze bus vertrekt elke 10 minuten en komt 30 minuten later aan in bij de luchthaven. Een ritje kost je €2.

Ook vanuit het treinstation in Trier kan je je naar de luchthaven begeven met het openbaar vervoer. Hier heb je twee mogelijkheden. Bus nummer 117 breng je voor €4 en in 40 minuten tot aan de luchthaven. Het beste kun je een de tijdsregeling checken. De andere optie is de Flibco-bus. Dit kost je €5 per rit en neemt dezelfde tijd in beslag.

Met de bus

Een nog goedkopere optie om vanuit Nederland naar Luxemburg te reizen is per Flixbus. Hiermee kan je al voor €20 voor een enkeltje van Amsterdam naar Luxemburg reizen. Je komt aan bij de P+R parking van Bouillon. Vanaf hier neem je de Flibco-bus die je in 20 minuten naar de luchthaven brengt.

Met de auto

Luxembourg Airport is makkelijk bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Aéroport de Luxembourg
L-1110 Luxembourg (Findel)

Reistijden met de auto
Amsterdam – 4 uur 30 minuten
Arnhem – 3 uur 50 minuten
Eindhoven – 3 uur en 10 minuten
Groningen – 5 uur en 30 minuten
Rotterdam – 3 uur 45 minuten
Zwolle – 4 uur 30 minuten

Parkeren

Rijdt je zelf naar het vliegveld om vervolgens op reis te gaan dan zal je de verschillende opties moeten bekijken voor lang en kort parkeren en hier een keuze uit maken. Uitgebreide informatie met tips vind je op onze pagina Parkeren Luxemburg Airport.