Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Maastricht Aachen Airport

Maastricht Aachen Airport is qua aantal passagiers het derde vliegveld van Nederland en ligt in het dorp Beek. De luchthaven heeft één terminal en één start- en landingsbaan. Het vliegveld verwerkt zo’n 300.000 passagiers per jaar en wordt o.a. gebruikt door RyanairWizzair en Corendon.

Hoe kom je er?

De luchthaven is zowel met de auto als het openbaar vervoer prima bereikbaar. Voor meer informatie kijk je op de pagina Maastricht Aachen Airport: Hoe kom je er?

Parkeren

Lang parkeren bij het vliegveld van Maastricht Aachen hoeft niet duur te zijn en als je echt wilt, kan het zelfs gratis. Meer informatie vind je op de pagina Goedkoop of gratis parkeren bij Maastricht Aachen Airport.

Eten, drinken en winkelen

Het aanbod winkels en restaurants op Maastricht Aachen Airport is beperkt. Je vindt er een Ako Airport shop en je hebt zowel voor als na de douane de mogelijkheid om wat te eten en te drinken. Op de website van het vliegveld vind je een overzicht van alle faciliteiten die je er kan vinden.

Internet

In de vertrekhal, aankomsthal, centrale hal en het restaurant van het Maastricht Aachen vliegveld kun je gratis gebruik maken van wifi. Ook vind je er enkele mogelijkheden om gebruik te maken van een computer.

Bagagedepot

Het vliegveld beschikt niet over kluisjes of een bagagedepot. Eventueel kun je gebruik maken van de kluisjes op het treinstation van Maastricht. Een kleine kluis kost je €4 en een grote kluis €6 voor de eerste 24 uur.