Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Maastricht Aachen Airport?

Openbaar vervoer

Het vliegveld van Maastricht beschikt niet over een eigen treinstation. Reis daarom via het treinstation van Maastricht. Vanaf daar neem je voor €3,60 buslijn 30 richting Sittard en stap je uit bij halte Beek, Maastricht Airport. De bus rijdt doordeweeks elk half uur van 6 uur ’s ochtends tot kwart voor 1 ’s nachts. Bekijk hier de volledige dienstregeling. Plan je trip naar het vliegveld op 9292.nl.

Wanneer je van ver komt en niet over een NS abonnement of kortingskaart beschikt, kan het lonen om een dagkaart aan te schaffen voor je reis naar het station van Maastricht. Regelmatig zijn er acties waarbij deze kaarten voor zo’n €15 – €20 euro in de aanbieding zijn. Deze vind je meestal in de Spoordeelwinkel van de NS.

Met de taxi

Een andere optie is met de taxi naar Maastricht Airport te reizen. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere locatie in Nederland. Je bent op deze manier tot 70% goedkoper uit dan via de meter. Vul je adres in op de website en je ziet direct wat de kosten zijn.

Met de auto

De luchthaven van Maastricht Aachen is makkelijk bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Maastricht Aachen Airport
Vliegveldweg 90
6199 AD Maastricht Airport

Reistijden met de auto

Amsterdam – 2 uur
Arnhem – 1 uur 30 minuten
Eindhoven – 45 minuten
Groningen – 3 uur
Rotterdam – 1 uur 45 minuten
Zwolle – 2 uur