Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Rotterdam Airport

Rotterdam Airport, tegenwoordig ook wel bekend als Rotterdam The Hague Airport, is het derde vliegveld van Nederland. In 2015 werden er bijna 1,7 miljoen passagiers vervoerd. Het vliegveld heeft één start- en landingsbaan en wordt door een tiental luchtvaartmaatschappijen gebruikt waaronder TUITUIfly en Corendon.

Hoe kom je er?

Rotterdam Airport is uitstekend bereikbaar met zowel het openbaar vervoer als de auto. Meer informatie vind je op de pagina Rotterdam Airport: Hoe kom je er?

Goedkoop of gratis parkeren

Rond het vliegveld van Rotterdam heb je vele opties voor lang parkeren. We hebben onderzocht hoe je het meest voordelig uit bent. Het kan zelfs gratis. Voor uitgebreide informatie kijk je op onze pagina Goedkoop of gratis parkeren Rotterdam Airport.

Eten, drinken en winkelen

Rotterdam Airport heeft zowel voor als na de veiligheidscontrole een handvol winkeltjes en restaurants. Denk aan een AKO-shop, een sandwichbar en self-service restaurant. 

Internet

Op het gehele vliegveld is er gratis gebruik te maken van Wi-Fi van KPN.

Bagagekluizen

De luchthaven van Rotterdam heeft geen bagagekluizen. Je zou eventueel gebruik kunnen maken van de kluizen op Rotterdam Centraal. De kosten bedragen €6 voor een kleine kluis en €9 voor een grote kluis voor de eerste 24 uur.