Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Parkeren bij Weeze Airport

Parkeren bij Airport Weeze is een fluitje van een cent. Er zijn slechts drie opties, het enige waar je naar hoeft te kijken is waar je boekt.

Direct prijzen vergelijken >

De drie parkeerterreinen horen bij het vliegveld zelf, er zijn ook in de buurt geen andere aanbieders te vinden. Je betaalt op P1/P2/P3 voor een week parkeren €90/€76/€69. Het verschil tussen de parkeerplaatsen is de afstand tot de terminal. Je kunt van te voren online reserveren.

Goedkoop parkeren Weeze Airport

Het reserveren van je goedkope parkeerplek kan via de website van het vliegveld zelf, maar het kan ook bij de Nederlandse website Vliegen en Parkeren. Het voordeel van laatstgenoemde is dat het heel iets goedkoper is, je gewoon met iDeal kunt betalen en ze een Nederlandstalige klantenservice hebben mocht je iets moeten wijzigen.

Voorbeeld parkeren Weeze Airport
Parkeren Weeze Airport

Park, Sleep & Fly

Wanneer je twee weken of langer gaat parkeren of gewoon uitgerust in het vliegtuig wilt stappen is het het overwegen waard om gebruik te maken van een Park, Sleep & Fly arrangement. Dit kan bij Schloss Wissen, een indrukwekkend historisch kasteelhotel. Voor een meerprijs van €79 kun je daar park, sleep & Fly toevoegen aan je overnachting. Hiervoor mag je tot 14 dagen parkeren en wordt je van en naar het vliegveld vervoert.

Schloss Wissen Sleep Park Fly Weeze Airport
Park, Sleep & Fly Schloss Wissen

Kort parkeren

Wanneer je Weeze Airport binnenrijdt met de auto moet je door een toegangspoort. Hier betaal je €3. Rijd je binnen het uur weer naar buiten, kost het je verder niets. Je kunt gewoon kort voor de terminal parkeren of op parkeerterrein P1 t/m P3. Wanneer je langer dan een uur parkeert moet je de parkeerkaart die je krijgt bij het oprijden van P1, P2 of P3 in de parkeerautomaat betalen. Er zit geen verschil in de tarieven van de verschillende terreinen als je korter dan 7 uur parkeert.

Gratis parkeren

Gratis parkeren in de omgeving van Weeze Airport kan onder andere bij de P+R bij het station in Weeze. Vanaf daar kun je bus SW1 naar het vliegveld pakken. Deze gaat om het uur. Bekijk de rit op de website van de Deutsche Bahn. Geef als vertrekpunt “Bahnhof, Weeze” in en als aankomstpunt “Airport Terminal 1, Weeze”.

Een andere optie is parkeren in een willekeurige straat in Weeze of in het nabijgelegen stadje Kevelaer. Vanaf station Kevelaer ben je met bus 73 in zo’n 20 minuten bij de terminal. Kijk ook voor deze reis naar het vliegveld op de website van de Deutsche Bahn. Geef als vertrekpunt “Bahnhof, Kevelaer” in en als aankomstpunt “Airport Terminal 1, Weeze”.

Parkeren in woonwijken geeft al jaren veel ergenis bij de bewoners en is daarom niet aan te raden. Wil je toch gratis parkeren raden wij de P+R aan. Uiteraard valt ook hier je auto wel extra op. De veiligste optie blijft toch betaald parkeren.

Prijzen vergelijken >

Veelgestelde vragen over parkeren Weeze Airport

Waar kun je goedkoop parkeren bij Weeze Airport?

De goedkoopste optie voor parkeren bij vliegveld Weeze is P3. Hier parkeer je vanaf €69 per week.

Hoeveel kost het om je auto te parkeren  bij Weeze Airport?

Je parkeert je auto al voor €69 per week bij Weeze Airport op parkeerterrein P3. Wil je dichterbij het vliegveld parkeren betaal je tot €90 per week.

Kun je ook gratis parkeren bij Weeze Airport?

Er zijn verschillende mogelijkheden om gratis te parkeren in de buurt van Weeze. Parkeer bijvoorbeeld gratis op de P+R bij het station in Weeze. Reis verder met het openbaar vervoer.

Waar kun je het beste parkeren op Weeze Airport?

De beste parkeerplaats bij Weeze Airport is P1. Dit parkeerterrein is slechts 50 meter van de terminal. Hier parkeer je vanaf €90 per week. Wil je goedkoper uit zijn, parkeer je op P2 of P3. Deze kosten €76 of €69 per week.