Een dagelijkse verzameling van de allerbeste vliegticketdeals!

Hoe kom je op Weeze Airport?

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer naar Weeze reizen is iets lastiger dan bij de meeste vliegvelden, maar zeker te doen. Wil je met het reguliere openbaar vervoer naar Weeze, reis dan eerst naar Nijmegen. Vanaf het station daar pak je buslijn 58 naar station Kleve. Neem vervolgens de trein naar station Weeze en dan bus SW1 naar de luchthaven. Bekijk deze reis eventueel op de website van de Deutsche Bahn.

Kom je uit het zuiden van Nederland, reis dan via Venlo. Vanaf Venlo reis je met de trein en drie overstappen naar Kevelaer. Venlo – Viersen – Krefeld – Kevelaer. Vanaf station Kevelaer pak je bus 73 naar Airport Weeze. Deze reis kost je ongeveer twee uur. Bekijk de hele reis op de website van de Deutsche Bahn.

Met de taxi

Ga je voor gemak, dan kun je natuurlijk ook een taxi nemen naar Weeze Airport. Bij sneleentaxi.nl kun je een taxi naar het vliegveld boeken vanaf iedere stad in Nederland. Je bent er tot 70% goedkoper uit dan wanneer je op de meter reist. En je weet van te voren precies waar je aan toe bent. Vul je adres in op de website en je krijgt direct te zien wat het gaat kosten.

Met de auto

Airport Weeze ligt een steenworp over de grens tussen Nijmegen en Venlo en is prima bereikbaar met de auto.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Flughafen-Ring 1
47652 Weeze
Duitsland

Reistijden met de auto

Amsterdam – 1 uur 45 minuten
Arnhem – 1 uur
Eindhoven – 1 uur
Groningen – 2 uur 30 minuten
Rotterdam – 1 uur 40 minuten
Zwolle – 1 uur 30 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Airport Weeze vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Weeze Airport.