Hoe kom je op Weeze Airport?

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Openbaar vervoer

Met het openbaar vervoer naar Weeze reizen is iets lastiger dan bij de meeste vliegvelden, maar zeker te doen. Wil je met het reguliere openbaar vervoer naar Weeze, reis dan eerst naar Nijmegen. Vanaf het station daar pak je buslijn 58 naar station Kleve. Neem vervolgens de trein naar station Weeze en dan bus SW1 naar de luchthaven. Bekijk deze reis eventueel op de website van de Deutsche Bahn.

Kom je uit het zuiden van Nederland, reis dan via Venlo. Vanaf Venlo reis je met de trein en drie overstappen naar Kevelaer. Venlo – Viersen – Krefeld – Kevelaer. Vanaf station Kevelaer pak je bus 73 naar Airport Weeze. Deze reis kost je ongeveer twee uur. Bekijk de hele reis op de website van de Deutsche Bahn.

Met de auto

Airport Weeze ligt een steenworp over de grens tussen Nijmegen en Venlo en is prima bereikbaar met de auto. Wanneer je Weeze Airport nadert moet je door een toegangspoort. Hier betaal je €2. Rijd je binnen het uur weer naar buiten, kost het je verder niets. Je kunt gewoon kort voor de terminal parkeren of op parkeerterrein P1 t/m P3. Wanneer je langer dan een uur parkeert moet je de parkeerkaart die je krijgt bij het oprijden van P1, P2 of P3 in de parkeerautomaat betalen. Er zit geen verschil in de tarieven van de verschillende terreinen als je korter dan 7 uur parkeert.

Het navigatieadres van de luchthaven is:
Flughafen-Ring 1
47652 Weeze
Duitsland

Reistijden met de auto

Amsterdam – 1 uur 45 minuten
Arnhem – 1 uur
Eindhoven – 1 uur
Groningen – 2 uur 30 minuten
Rotterdam – 1 uur 40 minuten
Zwolle – 1 uur 30 minuten

Lang parkeren

Ga je zelf met de auto dan rijd je uiteraard naar de parkeerplaats van jouw keuze. Uitgebreide informatie met tips voor lang parkeren bij Airport Weeze vind je op onze pagina Goedkoop en gratis parkeren Weeze Airport.